About

Img 4141

In mijn beelden zie je de sport zoals ik die waarneem!

In mijn jonge jaren begonnen met atletiek (10-kamp) en deze mooie veelzijdige sport werd vervolgens de rode draad in mijn leven. Naast mijn beroep als  sportleraar op o.a. de Universiteit van Tilburg en Fontys Sporthogeschool was ik ook actief als atletiektrainer van vele nationale kampioenen en bondscoach van de Nederlandse atletiekunie.  

In de loop der jaren ontwikkelde ik mijn kijk op de 'bewegende' sporter, een vaardigheid die mij als trainer en sportleraar ver heeft gebracht. Gedwongen door blessures heb ik de overstap gemaakt naar organisator van kleine en grote sportevenementen. Al die kennis en ervaring bundelde ik later in ProRun.nl welke in de loop der jaren is  uitgegroeid tot één van de toonaangevende websites op het gebied van hardlopen in Nederland en België.

Nu mijn leven, door de verkoop van mijn bedrijf,  in een wat rustiger vaarwater is gekomen kan ik mij nu volledig richten op mijn  passie voor Sportfotografie! 

Rob Pauel

Voor mijn fotografie gebruik ik:

Sony A1 - Sony A7RIII - Sony 24 mm GM  -Sony 16-35 mm  GM - Sony 70-200 GM - Sony 135 Gm - Sony 100-400 mm GM - Sony 400 mm GM


Iedere keer als ik de foto's van Rob zie wordt ik verrast door zijn waarnemingsvermogen. Zoals hij zijn foto's maakt zie je zijn ervaring in het analyseren van de actie en beweging terug. Dat maakt zijn foto's  zo boeiend.

Joachim Anders

Great shots Rob, it shows you know what you're doing, great timing and good eye for ''the moment''

Raymond MénardBedrijfsnaam

RobPauel Sportfotografie 

RobPauel Sportfotografie is een onderdeel van USApps.bvba

Adres

2382- Poppel - Belgie 

Contact

robpauel.sportfotografie@telenet.be

BTW nummer 

BE0475209928 

This website is hosted on the PhotoDeck platform on infrastructure provided by OVH (France) and Amazon (USA, Ireland).
This might be a good place to add other mentions regarding for example your copyright, a link to your terms, etc...
Powered by PhotoDeck