About

Img 4141

In mijn beelden zie je de sport zoals ik die waarneem!

Rob, met een rijke ervaring als trainer van diverse top atleten, is een fotograaf die heel goed aanvoelt wat het juiste moment is  om de actie vast te leggen.

‘ Als voormalig bondscoach atletiek en trainer van diverse nationale kampioenen, heb ik een analytische kijk op de bewegende sporter ontwikkeld, een vaardigheid die je terug ziet in mijn foto’s ‘.  

‘Het actiemoment en de focus op de prestatie vind ik boeiend om vast te leggen en vormen zo de basis van mijn eigen stijl binnen de sportfotografie’  

Rob is in 2017 gestart met fotografie en heeft na een aanloop jaar in 2018 besloten zich volledig te richten op sportfotografie.  Die keuze leverde hem 2022 de 2e plaats op bij de Zilveren Camera in de categorie sport. Een prijs die zijn onderscheidende vaardigheid als sportfotograaf bevestigde. 

Als free-lancer werkt hij o.a. voor het persbureau Orange - Pictures, het magazine Sportgericht en de website ProRun.nl. In 2023 is hij toegelaten als fotojournalist bij de Nederlandse Sportpers (NSP)  

Zijn foto’s zijn in de diverse kranten Nederlandse en Belgische kranten gepubliceerd en ook op NOS.nl

Voor mijn fotografie gebruik ik:

Sony A1  - Sony 300 mm GM - Sony 14 mm GM  -  Sony 24 -70 GM II - Sony 50 mm GM - Sony 70-200 GM II - Sony 135 GM  - Sony 24 -105 G 


“Rob weet als geen ander de sensatie en dynamiek van topsport vast te leggen. Maar zijn feilloos oog voor schoonheid voegt daar een dosis esthetiek aan toe waardoor zijn foto’s artistieke juweeltjes zijn!”

Tony Vingerhoets

Iedere keer als ik de foto's van Rob zie wordt ik verrast door zijn waarnemingsvermogen. Zoals hij zijn foto's maakt zie je zijn ervaring in het analyseren van de actie en beweging terug. Dat maakt zijn foto's  zo boeiend.

Joachim Anders

Great shots Rob, it shows you know what you're doing, great timing and good eye for ''the moment''

Raymond MénardBedrijfsnaam

RobPauel Sportfotografie 

RobPauel Sportfotografie is een onderdeel van USApps.bvba

Adres

2382- Poppel - Belgie 

Contact

robpauel.sportfotografie@telenet.be

BTW nummer 

BE0475209928 

Telefoon 0032 467099402

This website is hosted on the PhotoDeck platform on infrastructure provided by OVH (France) and Amazon (USA, Ireland).
Op alle foto's welke op deze website zijn gepubliceerd berust het copyright. Het kopiëren van de foto's zonder voorgaande toestemming of koop overeenkomst is dus niet toegestaan. 
Powered by PhotoDeck